2024 İstanbul Mobilya Fuarı

2024 İstanbul Mobilya Fuarı'na Biz De Katılıyoruz !

23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndedir. Bizlerin de katılımcısı olduğu Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan IIFF 2024 - İstanbul Mobilya Fuarı’na online davetiye alabilirsiniz. 

TÜYAP Fuar Ve Kongre Merkezi / Beylikdüzü’nde gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’na katılımlarınızı bekliyor ve Bassi Design olarak fuarda yer almanın gururunu birlikte yaşamak istiyoruz. 

Mobilya ve dekorasyon hakkındaki tüm bildiklerimizi, sektördeki uzun soluklu varlığımızın vermiş olduğu deneyim ve bilgi sayesinde en üst seviyeye çıkarttık. Bu bilgi ve deneyim sayesinde kazanmış olduğumuz sektör bilgilerimizi İstanbul Mobilya Fuarı’nda sizlere sunacak, mobilya ve dekorasyon hakkında tüm bildiklerimizi sizlere aktaracağız. 

Tüm bunlarla birlikte de 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’nda tasarlamış ve üretmiş olduğumuz mobilya, dekorasyon projelerini daha yakından inceleyebilirsiniz. 

 

İstanbul Fuarı’daki Standımızı Neden Ziyaret Etmelisiniz?

1) Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda, Bassi Design olarak; en yeni ürün ve hizmetlerimizi size sunuyor olacağız. 

2) Türkiye ve hatta dünyadan, en nitelikli katılımcıların katılacağı fuarda, sektörün nabzını ölçebilir ve deneyimli kişilerden istediğiniz bilgileri rahatlıkla alabilirsiniz. Bizler de Bassi olarak mobilya dekorasyon hakkında tüm bildiklerimizi size aktararak sizlere sektör hakkındaki tüm bilgileri şeffaflık ile sunacak aynı zamanda da ürünlerimiz ve projelerimiz hakkında bilgiler vereceğiz.

3) Bassi Design; mimar, iç mimar ve satış personellerinin bilgi ve deneyimlerini aktarmış olduğu fuar standımızda sektördeki iş ağınızı genişletebilirsiniz.

4) Bassi Design olarak bizlerle mobilya ve dekorasyon ile ilgili  geniş bir söyleşi gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Beylikdüzü TÜYAP Kongre Merkezine Nasıl Gidilir?

Bassi Design, 2024 İstanbul Mobilya Fuarı’na katılarak mobilya dekorasyon hakkında tüm bildiği doğruları şeffaflıkla sizlere anlatacak aynı zamanda da özel olarak tasarlamış olduğu mobilya ve dekorasyon projelerini sizlere sunacaktır.

 

İstanbul Mobilya Fuarı’nın yapıldığı Beylikdüzü TÜYAP Kongre Merkezi’ne nasıl gidilir?

İstanbul Toplu Taşıma | Metrobüs İle TÜYAP’a Nasıl Gidilir?

Anadolu Yakası’ndan gelecek olanlar için; Söğütlüçeşme-Beylikdüzü metrobüs hattına binilerek son durakta inmak suretiyle kolayca TÜYAP’a ulaşılabilmektedir. 

Avrupa Yakası’ndan gelecek olanlar için; Zincirlikuyu-Beylikdüzü veya Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattına binilerek son durakta inmak suretiyle kolayca TÜYAP’a ulaşılabilmektedir. 

 

İstanbul Toplu Taşıma | Otobüs İle TÜYAP’a Nasıl Gidilir?

Beylikdüzü TÜYAP Kongre Merkezi’ne gitmek isteyenler İstanbul Toplu Taşıma (İETT) kullanarak kolaylıkla kongre merkezine gidebilirler. 145T, 303, 304, 401, 402, 404, 408 numaralı İETT’ler kullanılarak Migros Beylikdüzü durağında inilmek suretiyle kolaylıkla TÜYAP’a ulaşılabilmektedir. 

 

TÜYAP Fuar Merkezi’ne Özel Araç İle Nasıl Gidilir?

TÜYAP Kongre Merkezi, İstanbul E-5 üzerinde yer almaktadır. Edirne yönünde bulunan TÜYAP için; E-5 üzerinden Büyükçekmece istikametine giderken Gürpınar kavşağından girin ve 250 metre sonra sağınızda TÜYAP’ı göreceksiniz.

Fuarımıza Katılımlarınızı Bekliyoruz.

Yukarı Çık