Metal Seperatör

Seperatör modelleri, metal şıklık ile birleşerek ev dekorasyonlarınızda mükemmel bir alan oluşmasına yardımcı oluyor.

Seperatör Nedir?

Ev dekorasyonu ve mobilya alanında artık sınırsız modeller ve tasarım özellikleri bulunuyor. Paravan ve seperatör kullanıma alanına göre değişen fonsiyonel bir üründür. Paravan panel birçok farklı materyal ve ve model seçeneğine sahiptir. Dolayısıyla farklı dekordaki mekanlara göre seçim yapmak mümkündür. Giyinme amacıyla da kullanılan 3 kanatlı paravan perde modellerinin kullanım alanları da çok geniştir. Bölmeleri birbirinden ayırmak için kullanılan seperatör ve paravan modelleri, dilediğiniz materyalde yapılabilmektedir.

Metal Seperatör Modelleri

Metal dekorasyon olarak hemen hemen her alanda kullanılan bir materyaldir. Her rengi bulunan ve her materyalden olabilecek metal seperatör modelleri, Bassi Design tarafından şık ve kullanışlı bir şekilde size özel olarak üretilebilmektedir.

Her Zevke Uygun Metal Seperatör Modelleri

Seperatör modelleri hemen hemen her ev dekorasyonuna ve insana hitap eden modellerdir. Farklı tasarım ve farklı boyutlarda oluşturulabilecek modeller, alternatifleri ile Bassi’de mevcuttur. Dolayısıyla birçok farklı model ve çeşidin bulunabileceği Bassi seperatör modellerini daha yakından incelemek için mağazamıza gelebilir ya da web sitemiz üzerinden bilgi alabilirsiniz. 


Metal Seperatör ile ilgili anahtar kelimeler; seperatör fiyatları, ahşap seperatör, dekoratif seperatör, metal seperatör, seperatör bölme, metal seperatör fiyatları, cam seperatör, masa seperatörü, balkon seperatör, bahçe seperatör, duvar seperatör, paravan seperatör, sürgülü seperatör, seperatör kitaplık, amerikan mutfak seperatör, alüminyum seperatör

Yukarı Çık