Özel Mobilya Grupları

Bassi Design, en iyi mobilya markaları dediği zaman ilk akla gelen mobilya firması olarak karşınıza çıkıyor.

Özel tasarımları ve birinci sınıf kaliteli mobilya modelleri ile Bassi Design, Modoko mağazasında ürünlerini size özel olarak sergilemektedir. Ziyaret edebilir veya iletişim bilgilerinden firma ile iletişime geçebilirsiniz. 

Modern mobilya markaları veya en uygun fiyatları mobilya markaları gibi merak edilenler internet ortamında en çok aranan şeyler oluyor. Ancak mobilyayı bir yatırım olarak gören ve tasarımından üretimine kadar her alandaki aşamasını merak edip kontrol edenler için en önemli merak edilen şey “ en iyi mobilya markaları “ oluyor. 

Mobilya Grupları ve İç Mimarlık Hizmeti

İç mimarlık hizmeti anlayışının Türkiye’deki temsilcisi olan Bassi Design, yaşam alanlarınızı daha şık bir bir yer haline getirmek ve aynı zamanda da konforu evlerinize getirmek için sizlere bu hizmeti sunmaktadır. 

Birbirinden farklı mobilya grubu dekorasyon fikirleri ile Bassi Design, sizleri bekliyor. 

Yemek masası ve yemek odası dekorasyonu

Firma, yemek masası modellerini özel olarak tasarlayarak üretimini de özel olarak yapmaktadır. Herkes için farklı olan Bassi Design yemek masası modelleri, kişiye özel olarak tasarlanarak üretilmektedir. 

Tv ünitesi ve salon dekorasyonu

Tv ünitesi modelleri, salon dekorasyonlarının en önemli tamamlayıcı mobilya grubu. Koltuk takımından sonra salonlarda ve oturma odalarında en çok dikkat geçen mobilya grubu olan tv ünitesi modelleri, hem alana hem de kişiye özel olarak tasarlanarak Bassi Design tarafından üretilmektedir.

En önemli tamamlayıcı mobilya grubu olan tv ünitesi modelleri ve tv ünitesi koleksiyonları, Bassi Design Modoko mağazasında sizlere sergilenmektedir. Modoko mağazasına gelerek ürünleri daha yakından inceleme  fırsatı yakalayabilir ve aynı zamanda da iç mimarlar ile görüşerek dekorasyon fikirleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yukarı Çık